Tag på en spændende singlerejse, der både byder på oplevelser og nye venner

17 august 2019 Emilie Jacobsen
Tag på en spændende singlerejse, der både byder på oplevelser og nye venner

Har du lyst til at udforske verden sammen med andre, men har du hverken en kæreste eller nogle venner, der har mulighed for at tage med, er det en god ide for dig, at du overvejer at tage på en singlerejse. Det er en rejse, hvor I alle er singler, og hvor der derfor er masser af muligheder for, at I kan komme hinanden ved og lære hinanden bedre at kende. Det kan blive lidt sværere på en grupperejse, hvor nogle rejser med en partner, mens andre ikke gør. 

En singlerejse behøver langt fra at gå til en kedelig destination. Det danske rejsebureau Events4Singler arrangerer for eksempel rejser til Grækenland, Cuba og Rusland, hvor der er god mulighed for at opleve en masse, samtidig med at du lærer nye mennesker at kende. Der er ingen, der siger, at turen skal handle om, at du får en kæreste. For de fleste handler den først og fremmest om, at de møder en masse spændende og interessante mennesker. 

Det er meget forskelligt, hvorfor folk vælger at tage med på Events4Singlers rejse. Nogle gør det selvfølgelig, fordi de savner en kæreste. Andre gør det, fordi de savner nogle at rejse med. De har det godt med at være single, men vil gerne have nogle at dele oplevelserne med. Der er også en stadig større gruppe, der tager med, fordi de tidligere har deltaget i en rejse gennem rejsebureauet og har haft en rigtig god oplevelse med det. 

Når du rejser med Events4Singler, får du altid dit eget værelse, hvor du kan have noget privatliv, når du har brug for det. Derudover gør de meget ud af at afholde fælles arrangementer, så du kan lære de andre på turen at kende. Det er dog helt op til dig, om du vil tage med til arrangementerne eller ej, men de fleste er rigtig glade for det. 

Flere Nyheder