Skal du have nyt tag? Overvej B6 tagplader

15 december 2021 Emilie Jacobsen

advertorial

Hvis taget på din bolig ikke kan holde ret meget længere, er du sikkert begyndt at overveje, om du skal have et nyt tag. Men hvilken form for tag skal det så lige være? Det skal jo gerne være noget, der både ser pænt ud, og som kan holde i mange år. I det tilfælde kan det være en god ide for dig, at du ser nærmere på B6 tagplader. De bliver fremstillet i fibercement og er derfor utroligt holdbare. Samtidig udmærker de sig ved at være fremstillet, så de ligner tegl, uden at være lige så dyre. 

Et godt sted for dig at købe B6 tagplader er på webshoppen lavpristrae.dk. Det er et online byggemarked, hvor de har et stort udvalg af materialer til forskellige byggeprojekter. Både gør-det-selv projekter og projekter, hvor du bare gerne vil spare nogle penge på selv at købe materialerne. Det er derfor et oplagt sted for dig at kigge. 

image

Hvorfor er B6 tagplader anderledes end B5 og B7?

Hvis du kender lidt til tagplader, ved du sikkert, at der også findes B5 og B7 tagplader. Hvorfor er det så lige, at vi siger, at du skal vælge B6 tagplader frem for de to andre. Er de andre dårligere? Det er dog ikke tilfældet. B6 tagpladerne egner sig bare rigtig godt til tage på parcelhuse, hvor de andre plader er bedre til tage på industribygninger. Det er simpelthen af den grund, at vi anbefaler dem. 

B6 tagpladerne er større, hvilket betyder, at de er nemmere for dig at lægge, hvis du selv vil lægge dit tag. Derudover giver de mulighed for en ovenlysfunktion, hvis du ønsker det. Det vil derfor være perfekt for dig, så du ikke får et så mørkt hus. Lys er jo altafgørende for, at vi har det rart i de rum, som vi opholder os i.  

Flere Nyheder