Professionel gulvafhøvling i Haderslev – få et godt tilbud online

Professionel gulvafhøvling i Haderslev - få et godt tilbud online

Et trægulv, som har været dækket af eksempelvis linoleum i mange år, kan sagtens være ganske sundt og intakt. Er du netop flyttet ind i et hus eller i en lejlighed, hvor der under linoleummet gemmer sig et massivt trægulv, kan du altid konsultere en dygtig gulvmand for at høre, om trægulvet eventuelt kan reddes.

De forrige beboere kan have haft deres grunde til at lægge linoleum på trægulvet – og det behøver ikke at betyde, at gulvet fejler noget. Det kan have været af rengørings hensyn, eller på grund af kæledyr. Gulvbelægning så som linoleum er trods alt nemmere at have med at gøre på det punkt. Men ønsker du at genskabe de smukke, originale trægulve, skal der højst sandsynligt en gulvafhøvling til.

Hvorfor skal jeg hyre en professionel gulvmand?

Den lim, som har holdt linoleummet fast til trægulvet, lader sig nemlig ikke fjerne ved en gulvafslibning. Limen er indlejret i gulvets overflade – og derfor er en gulvafhøvling nødvendig. Du bør få denne udført af en professionel håndværker, hvis resultatet skal blive perfekt.

En dygtig gulvmand med mange års erfaring med – og ekspertise inden for – behandling af trægulve kan hurtigt vurdere, hvor meget – eller lidt – der skal høvles af træværkets overflade. Samtidig vil han kunne hjælpe dig med den opfølgende gulvafslibning og den afsluttende efterbehandling, således at dit trægulv bliver lige som du ønsker det.

Din gulvmand vil samtidig have det rette håndelag til at betjene den tunge maskine til gulvafhøvling. Forsøger du dig selv med den omstændelige procedure, vil du risikere at skabe endnu større skader på dit nyfundne trægulv – og så skal du enten leve med disse skader, eller lægge linoleummet på igen.

Hos gkservice.dk kan du altid få et gratis og uforpligtende tilbud på en billig gulvafhøvling, udført af professionelle og rutinerede gulvmænd.