Nyt Memory Stick PRO Duo på 1TB

11 august 2013 admin
image

Som en foredragsholder er mit slideshow ganske vigtigt. Undertegnede gemmer altid hele mit show på et smart Memory Stick PRO Duo. Det skyldes at jeg førhen havde sådan et fint kamera som brugte Memory Stick PRO Duo. Dengang kameraet så gik helt i stykker så havde jeg et Memory Stick PRO Duo til overs, som jeg så benyttede til at gemme filer på. Lidt ligesom sådan et USB kort, bare mindre. Nu der elsker jeg jo mit Memory Stick PRO Duo som konstant fungerer perfekt, samt også kan sættes i alle computere. På den måde kan jeg hurtigt selv vise mit slideshow, uden sådan at skulle slæbe rundt på en kæmpe computer. Men jeg lærte nu at sådan et Memory Stick PRO Duo jo ikke altid er nok.

Til sådan et stort foredrag ved en handelsskole, der havde jeg som sædvaneligt udelukkende taget mit Memory Stick PRO Duo med mig. Og jeg vidste jo det også virkede på næsten alle computere, samt så frem til at kunne tale til de unge. Men dengang jeg kom hen til selve salen, lå mit kære Memory Stick PRO Duo jo ikke nede i min egen lomme som det plejer. Jeg rodede hele min egen frakke godt igennem, uden noget resultat. Jeg forklarede helt diskret klassens underviser hvorledes jeg måske havde tabt mit Memory Stick PRO Duo. Jeg tænkte jo det kunne være hoppet ud af lommen, dengang jeg betalte for sådan lidt mad nede i deres kantine. Jeg løber jo derned samt så efter sådan et Memory Stick PRO Duo på deres gulv. Der var slet ikke noget kort. Jeg spurgte damen der stod i deres kantine om hun havde set sådan et Memory Stick PRO Duo. Men hun forklarede så at en person vist nok tog en helt lille chip med sig, hen til selve kontoret. Undertegnede løb hen til selve hovedkontoret samt spurgte så om de havde modtaget sådan et Memory Stick PRO Duo. Damen smilte samt forærede mig lige det Memory Stick PRO Duo, jeg havde tabt. Hefter så kunne jeg tilslutte mit godt Memory Stick PRO Duo til selve pc’en i salen, samt starte mit foredrag for selve deres klasse.

Denne oplevelse sidder nu i undertegende. For jeg opdagede jo pludselig hvor meget mit Memory Stick PRO Duo betød. Hvis nu jeg ikke havde fundet det, så kunne jeg slet ikke holde mit foredrag. Undertegnede havde jo behov for sådan et godt backup af hele mit kære Memory Stick PRO Duo. Og jeg købte derfor to helt nye Memory Stick PRO Duo der også fik det samme diasshow. Lykkeligvis er Memory Stick PRO Duo jo ikke specielt dyre, så dette var en billig garanti. Herefter sørgede jeg for at mine Memory Stick PRO Duo var nogle forskellige steder. Så hvis at hele min egen frakke blev væk, så havde jeg stadigvæk sådan et yderligere Memory Stick PRO Duo. Jeg har faktisk ikke siden haft problemer med at miste mit Memory Stick PRO Duo.

Flere Nyheder