Ny i bolighandel? Lad boligadvokaten hjælpe

Ny i bolighandel? Lad boligadvokaten hjælpe

Det er spændende at skulle købe ny bolig – især hvis det er den første, du nogen sinde har købt. Det at eje sit hjem er en helt særlig fornemmelse, som virker utroligt berusende, og befordrende for lysten til at passe godt på det nye hus eller den nye lejlighed. Desværre ses det ofte, at købere i deres iver for at få fat i drømmeboligen forløber sig, og kommer til at skrive under på en slutseddel, de burde have vendt ryggen til. Et boligkøb bør ikke foretages i affekt – en bolighandel er alt for økonomisk risikabel til at kunne foretages som impulskøb.

Med mindre du har fået indføjet et fjorten dages advokatforbehold i købsaftalen, kan du ikke gå ned og bytte din nye bolig, fordi du finder fejl ved den efter et stykke tid – der er ingen reklamationsret, når slutsedlen først er underskrevet og du er tinglyst som den nye ejer i skødet.

Gå ikke galt i byen – få hjælp fra en erfaren boligadvokat

I stedet for at risikere at købe ”katten i sækken”, kan det således godt tilrådes, at du får kontakt til en boligadvokat, som med sin ekspertise og erfaring kan fungere som et kritisk øje på al dokumentation fra salgsopstilling og købsaftale til diverse lokalplaner og lokale servitutter, som kunne indeholde forhold, som spiller ind på din beslutning. Hvis din boligadvokat vurderer, at du kan risikere at lide økonomisk tab ved boligen – enten fordi du sætter dig for dyrt i forhold til din finansielle situation, eller fordi den kan risikere at tabe i værdi som følge af forhold, som ikke umiddelbart fremgår af ejendomsmæglerens udlægning, vil han give dig en detaljeret beretning herom. Således kan du træffe din beslutning om køb af bolig på et oplyst grundlag, og ifølge råd fra professionelt hold.

Find din boligadvokat hos Eboligadvokat, som tilbyder rådgivning og advokatbistand til faste, lave priser