Hvorfor købe en brugt bil?

05 september 2021 Astrid Pedersen

Er du på jagt efter en ny bil? Så bør du overveje en brugt én af slagsen.

Måske synes du at det er for risikabelt at købe en brugt bil. Du foretrækker at købe en ny bil hvor du kan være sikker på at alle dele er spritnye, og at fabriks garantien stadig gælder.

Det er da også vældig rart at trille af sted i en ny bil hvor det hele bare spiller. Men glæden varer kort. Inden for de første tre til fem år af bilens levetid vil den have smidt størstedelen af sin nyværdi. Og så vil du ikke kunne sælge bilen uden at lide et betragteligt tab.

Når du i stedet vælger at købe en brugt bil kan du drage fordel af dette værditab. Du vil kunne få en ganske udmærket bil til en brøkdel af dennes nypris. En brugt bil behøver ikke at være en gammel spand eller et sminket lig.

De brugte biler, som du finder til salg hos brugtvogns forhandlere i Danmark, holder som regel en rigtig høj standard. Du vil med sikkerhed kunne finde en brugt bil i fin og køreklar stand hos en autoriseret forhandler, og samtidig kunne have glæde af den i mange år. Og så er værditabet på din brugte bil minimalt.

Find en brugt Tesla online

Drømmer du om at cruise rundt i en Tesla? Så har du sikkert oplevet at drømmen er blevet slukket på grund af de høje priser på nye Tesla modeller. Men faktisk kan det godt lade sig gøre at finde en brugt Tesla til en overkommelig pris. Og da Tesla er en kvalitetsbil vil den med stor sandsynlighed have mange kilometer tilbage i tælleren på trods af et par år på bagsmækken.

Du kan finde din nye brugte Tesla online hos en af de mange brugtvogns forhandlere tilknyttet https://www.biltorvet.dk/bil/tesla/model-s 

Flere Nyheder