Her er den dygtigste tatovør

10 juli 2013 admin
image

Undertegnede har i lang tid haft en drøm om at jeg ville få en tatovering. Undertegnedes fascination af denne form for kunt startede helt tilbage i undertegnedes helt unge teenageår, hvor undertegnede så min fader blive tatoveret. Min fars imponerende motiver fascinerede undertegnede. Tatovørende har lavet personlige tegninger som tit har et flot enkelt citat under billedet. Undertegnede vidste at undertegnede skulle finde en dygtig tatovør når undertegnede blev gammel nok, undertegnede vidste dog ikke helt hvad undertegnede vil have lavet, skønt undertegnede vidste at det måtte havde en  personlig betydning for undertegnede. Tiden gik og da undertegnede blev ATTEN år var tiden inde til at jeg skulle have en tatovering. Alligevel underligt nok bliver undertegnede utroligt urolig og jeg vidste lige pludselig slet ikke om undertegnede egentlig har modet til at skulle få lavet en tatovering. Undertegnedes fader sagde til undertegnede at undertegnede skal blive helt sikker på hvilket slags motiv undertegnede ønskede og hvor på kroppen den bør  placeres inden undertegnede kastede mig ud i noget som dette.

Undertegnede tænkte  over hvilket motiv undertegnede ønskede mig helt indtil undertegnede blev 21 år. Undertegnede vil vælge en meget unik tatovering, ikke bare en almindelig tegning uden betydning for mig. En morgen da undertegnede så min bror tegne vidste undertegnede, at han måtte skabe det unikke motiv, som en dygtig tatovør ville skabe et sted på min krop. Han var en rigtig kompetent tegner, han gik straks i gang med at skabe et meget unikt motiv kun til undertegnede.  Det endte med et meget flot stamtræ som var meget virkelighedstro, jeg kan få øje på alle de flotte små penselstrøj og skygger. Undertegnede begyndte selv at tvivle stærkt på på, om en tatovør mon ville kunne skabe denne smukke motiv lige så detaljeret hvis den ville blive lavet om til en slags tatovering.

Undertegnede har endelig fundet ud af hvad for en tatovering undertegnede virkelig ville have på kroppen. Undertegnedes næste opgave var, at skulle finde landetes dygtigste tatovør. Undertegnede vidste at det ville tage lang tid at finde frem til, men undertegnede ønskede at min tatovering måtte blive perfekt. Undertegnede snakkede med mine gode kammerater, som også har fået lavet tatoveringer, de var alle sammen rigtig glade for deres tatovør plus mine kammeraters motiver var flotte. Undertegnede besluttede at jeg ville tage forbi de forskellige tatovører for at tage en samtale med dem alle. Tatovørende virker alle sammen rigtig dygtige, plus der var ikke nogen skepticisme om, at de var rigtig gode til det der med at skulle skabe tatoveringer. Skønt alligevel var der noget der virkelig holdt undertegnede tilbage. Undertegnede har en følelse af, at undertegnede slet ikke har fundet den rette person som skulle tegne på min krop og jeg fortsatte min søgen.

Dengang da undertegnede trådte ind til en helt tilfældig tatovør, føler undertegnede mig med det samme tilpas. Denne mand har de allermest fede motiver af flotte tatoveringer hængende over det hele på hans vægge. Hans motiver var utroligt unikke og han gik meget højt op i altid at skabe originale tatoveringer. I virkeligheden havde denne tatovør ikke lavet to af de præcist samme motiver før, det undgår han simpelthen at skulle gøre. Undertegnede vidste med det samme at det var denne mand som  skal skabe min brors motiv et sted på min krop. Undertegnede var så heldig at han har tid til at behandle undertegnede med det samme. Han og jeg bliver hurtigt enige om, at mit stamtræ skal sidde på min ryg. Det gjorde ikke så ondt at få en tatovering, som jeg egentlig havde regnet med. Mit endelige udslag var fantastisk. Jeg er ikke i tvivl om, at undertegnede ville vælge denne dygtige tatovør igen, hvis undertegnede skal have lavet en helt ny tatovering.

Flere Nyheder