Frisk boligen op med hjælp fra en maler

Frisk boligen op med hjælp fra en maler

Når du står for at skulle afhænde din bolig ved et salg, er det en fordel for dig, hvis du kan få boligen til at fremstå så frisk og indbydende som overhovedet muligt. Potentielle købere, som bliver præsenteret for en lejlighed eller et hus med slidte gulve, gulnede badeværelser og falmede vægge, vil mere eller mindre bevidst blive frastødt, og måske få den idé, at der ligger for mange hundrede tusind kroners renovering og venter.

Dette kan du dog forhindre ved selvfølgelig at gøre boligen pæn og ren – og så sørge for, at den er nymalet. En klat frisk maling på vægge, lofter og det indvendige træværk (paneler, skabslåger, døre, vinduesrammer, dørkarme osv.) kan gøre underværker i forhold til potentielle køberes vurdering af din boligs værdi. Det kan, med andre ord, godt betale sig at male sit hus eller sin lejlighed forud for diverse fremvisninger og åbent hus arrangementer.

Få hjælp fra en professionel maler til at shine boligen op

Det kan dog godt være op ad bakke med at afse tid til et sådant projekt, hvis man selv står midt i flytterod – og måske endda renovering af den nye bolig. Derfor er det en god idé at få en professionel maler til at forestå opgaven med maling af vægge, lofter og træværk i det gamle hjem. Dette behøver ikke at være en særligt omfattende opgave hverken tidsmæssigt eller økonomisk.

En dygtig og erfaren maler vil kunne klare selve malerarbejdet på få timer, såfremt det blot drejer sig om en opfriskning af de eksisterende farver. Og så vil din bolig komme til at fremstå lækker, hvilket potentielt kan betyde, at du kan øge din indtjening ved et salg.

Hos Malerkanonen finder du kompetente og faglærte håndværkere med speciale inden for – og lang erfarring med – maling af private hjem. Få et tilbud på en maler på Malerkanonen.dk