Find de rette kompetencer gennem et vikarbureau

23 maj 2022 Astrid Pedersen

advertorial

Skal medarbejderstaben udvides med flere hænder i anledning af et nært forestående projekt? Så bør du overveje et vikarbureau.

Hvad er fordelen ved at hyre vikarer gennem et vikarbureau?

Der er flere fordele forbundet med at benytte et vikarbureau når du skal bruge midlertidige medarbejdere til din virksomhed. Uanset om du har brug for en vikar som kan træde til med få timers varsel på grund af pludseligt mandefald i din medarbejder stab, eller om du har brug for en medarbejder som kan udføre fast arbejde i forbindelse med et projekt af måske flere måneders varighed, vil et vikarbureau kunne hjælpe.

vikarbureau

Når du benytter et vikarbureau slipper du for selv at skulle besvære dig med diverse tid og ressourcekrævende opgaver i forbindelse med ansættelses processen. Du behøver for eksempel ikke at skulle bekymre dig om udfærdigelse af et jobopslag, og du skal ikke bruge tid på at gennemlæse indkomne ansøgninger samt udvælge kandidater til samtale. Og du skal ikke sætte mange timer af til jobsamtaler – for alt det har dit vikarbureau klaret for dig på forhånd.

Fleksible vikaraftaler med et professionelt vikarbureau

Et vikarbureau vil nemlig have screenet alle de kandidater der ligger klar til udvælgelse ved fremsøgning i den omfattende emnebank. Det betyder at dit vikarbureau nemt og hurtigt på baggrund af dine ønsker til den nye medarbejder kan finde præcis hvad du søger.

Alle de profiler, som figurerer i et vikarbureaus search and select database, tilhører vikarer som er indstillet på at udføre arbejde på midlertidig basis. Løn og ansættelses forhold er klappet af på forhånd.

Du betaler et fast beløb til dit vikarbureau, og skal således ikke tænke på pension, feriepenge, løn under sygdom, barsel, ferie og lignende. Alt dette forestår dit vikarbureau. Og du er sikret en midlertidig medarbejder med de efterspurgte kompetencer. Læs mere på dkvikarservice.dk.

Flere Nyheder