Få inspiration til din træ terrasse

04 februar 2022 Lotte Hindsberg

advertorial

Luk øjnene og forstil dig at du sidder på din nye træ terrasse, solen skinner, der er godt gang i grillen og lige om lidt kommer der gæster. Det er de fleste nye husejeres store drøm og som regel er det også træ terrassen de starter med som noget af det første hvis der ikke allerede er en. Det kan imidlertid godt betale sig at vente en sommer eller to og lærer haven, vinden og solen at kende først.

Det vil være ærgerligt at bygge en terrasse lige præcis der, hvor solen ikke kommer eller hvor det blæser allermest.

Træterrasser

Få inspiration til din nye træterrasse

Der er flere måder du kan få inspiration til din nye træterrasse. Du kan vælge at gå en tur i området og se hvilken løsninger dine naboer har valgt. Du kan også vælge at lade dig inspirerer på nettet, hvor der vises mange muligheder.

En tredje mulighed er at bede din lokale tømrer om at komme med forslag. Det har den ekstra fordel, at han udover at være ekspert i at bygge terrasser også ved hvilken træ du bør vælge. Er du god til at vedligeholde kan du vælge en type træ, men er du ikke god til at sætte en weekend af en gang om året til at gennemgå din træterrasse for at udskifte træ og søm. 

Din tømrer vil også kunne rådgive dig hvor du bør bygge din nye terrasse. Det kan være at den skal ligge et helt andet sted end hvor du ellers havde tænkt. Det kan også være at du skal få bygget en hel eller delvis overdækket terrasse. Den vil du som udgangspunkt få mere glæde af, fordi du også kan bruge den i ydremånederne og når vejet driller. Det er også vigtigt at terrassen passer til huset størrelse.

Flere Nyheder