En guide til at finde en pålidelig og billig elektriker

05 november 2020 Silje Hansen

Det kan for mange være en jungle at navigere rundt i markedet, når de skal finde en elektriker til en aktuel opgave. Det gælder både for private og erhverv. Fordelen ved at hyre en elektriker i Danmark er, at der som udgangspunkt er høje standarder for deres viden og kompetencer. Det skyldes, at man som elektriker skal have gennemført en uddannelse samt ansøgt om en autorisation hos tilsynsmyndighederne.

Derfor skal du vælge en autoriseret elektriker

Der er naturligvis flere gode grunde til, hvorfor du skal vælge en autoriseret elektriker til din aktuelle opgave. For det første kan du forvente en høj faglighed og en garanti for det udførte arbejde. Det er desuden lovpligtigt at hyre en autoriseret elektriker til særlige opgaver, og det skal du være opmærksom på, inden du kaster dig over arbejdet på egen hånd eller finder en anden til det – det vil få store konsekvenser for dig, hvis det bliver opdaget, at det ikke er en autoriseret elektriker, der har udført jobbet.

Konsekvensen ved at løse opgaven uden om en autoriseret elektriker er, at forsikringsselskabet typisk ikke vil dække skaderne, hvis der opstår en brandskade eller anden skade, hvor el-arbejdet har været skyld i det. Det kan dermed være en dyr affære, hvis skaden skulle opstå, og derfor er vores klare anbefaling, at du vælger en autoriseret elektriker uanset hvilken opgave det måtte være. 

Hvilken elektriker skal du vælge?

Der findes i dag et hav af elektrikere på markedet. Kunsten er derfor at finde en elektriker, der er pålidelig, kompetent og prisbillig. Her er kundetilfredshed en god indikation at gå efter, da det som regel fortæller, hvordan du vil opleve elektrikerens service og færdige resultat. 

Du kan som udgangspunkt læse de forskellige kundeanmeldelser på Trustpilot eller de sociale medier. Hvis du leder efter en elektriker med høj kundetilfredshed, kan vi varmt anbefale http://www.rosborg.dk/.

Flere Nyheder