Det kan blive nødvendigt at afslibe ens døre

26 april 2022 Anders Lundtang Hansen

advertorial

Det med at afslibe ens døre kan både finde sted, når man skal til at sætte dem op, så de lige får den sidste forskønnelse, så de ser flotte ud, for det kan jo være, at døren er meget rå i det, når man har købt den, eller man selv har lavet den.

Men det kan også være for at få den til at passe præcist ind i dørkarmen, fordi man skal have fjernet et par millimeter af den, så den passer ordentligt ind. Dette gør man selvfølgelig ved en dør af træ.

Så kan det også være noget, som man gør, når man har haft den dør i et stykke tid, og man så synes, den er blevet slidt og beskidt at se på, og hvor det ikke bare er nok, at man gør den almindelig ren.

døre

Dørene skal se flotte ud gennem tiden

Der er selvfølgelig en begrænsning på, hvor meget du kan afslibe den dør, og man behøver ikke gøre det for tit, og det kan være, der er brug for at lave en efterbehandling på den, så den lige skal have ro til at blive flot, hvorfor man nok ikke skal udføre det arbejde i en periode, hvor man skal meget ud og ind af den dør.

Det smarte ved at afslibe den kan også være, at man kan få gjort noget ved det, når huset sætter sig, og døren så måske ikke passer længere af sig selv, selvom den gjorde det til at starte med.

Men det kan så også give det omvendte resultat, at der kommer til at være for store sprækker, som det kan blæse ind fra.

Så man skal afslibe en dør samt dens dørkarme med omtanke, så det hverken bliver for meget eller for lidt, men så det passer og ser flot ud.

Flere Nyheder