Begynd med en butt plug – når du ønsker at prøve anal sex

Begynd med en butt plug - når du ønsker at prøve anal sex

Har du længe gået og overvejet, om du og din partner burde gå nye, innovative veje med jeres sexliv, så er der en verden af muligheder derude. Ud over de mere avancerede rollespils lege som for eksempel BDSM (Bondage, Dominans, Sadisme, Masochisme), som kræver mange rekvisitter og remedier, findes der måder at udforske sig selv og hinanden på, som I garanteret ikke har prøvet.

Bedre anal sex med butt plugs

En af de helt store trends inden for erotisk leg, er anal sex. Før i tiden var anal sex forbeholdt homoseksuelle mænd – og dyrkede man det som heteroseksuel, var det ikke noget, man talte højt om. Men nu om stunder er det en helt anden snak. Der er opstået en ny åbenhed over for emner, som før var belagt med tabu, for eksempel onani og alternative måder at have samleje på. Dette har affødt en veritabel eksplosion af produkter på markedet, som retter sig imod mennesker, som er nysgerrige på den ikke helt vanilla orienterede erotiske verden – her under anal sex.

Hvis du går og overvejer at prøve denne alternative samlejeform, skal du være forberedt på, at du kan få skader, hvis du går for voldsomt frem. Anus er ikke fra naturens hånd indrettet til at håndtere samme fysiske pres som vagina. Derfor er det en god idé, at du, foruden at bruge afslappende glidecreme under selve akten, træner ringmusklen op og vænner den til fornemmelsen. Og til dette formål kan du bruge butt plugs.

Køb butt plugs online – her er udvalget størst

Du finder det største og mest varierede udvalg af butt plugs i en velassorteret online sexshop – og så behøver du hverken at gå på kompromis med størrelse, udformning, materiale eller kvalitet. Hos https://www.belugi.dk/til-hende/til-hende/anal-sexlegetoej/butt-plugs kan du gå på opdagelse i en verden af butt plugs fra de mest anerkendte producenter.